Дублираха уличното осветление в Коматево, кметът на “Южен“ недоумява

Автор: Plovdiv Now 4474
Дублираха уличното осветление в Коматево, кметът на “Южен“ недоумява

Две от улиците в пловдивския квартал "Коматево" се сдобиха с втори чифт лампи, които ще светят в тъмната част на денонощието. Странно е, но е факт, който възмути кмета на район "Южен" Борислав Инчев. Той самият написа в профила си във Фейсбук за това странно решение, а именно нови улични осветителни тела да бъдат поставени до старите стълбове, на които така или иначе има лампи.



Ремонтът в Коматево се прави през обществената поръчка, в която бяха заложени 1 млн. лева за крайния квартал, а нейното изпълнение се контролира от Голяма община. И макар да няма делигирани регулативни фунции за извършването на ремонта като районен кмет на "Южен" Инчев получава сигнали за абсурдната ситуация - новите лампи да се поставят до старите. Поне такава е ситуацията на две от улиците в квартал "Коматево"

"Забелязах днес публикация за новомонтираните стълбове за улично осветление на 2 улици в Коматево. Малко по-късно през деня започнах да получавам и снимки. В следобедните часове минах през квартала и лично се уверих", пише районния кмет на "Южен" в профила си във Фейсбук. И допълва: "Трябва някой да обясни кой е възложил да бъдат поставени новите стълбове до старите и какво е целял с това. Едната лампа да свети върху другата ли? Трябва да ценим и да се радваме на новото, но когато някой прави глупости да му се търси и отговорност."

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина