Друсани шофьори осъмнаха в арестите, повечето спипани в Кючука

Автор: Plovdiv Now 4281
Друсани шофьори осъмнаха в арестите, повечето спипани в Кючука

Шестима шофьори са се озовали в арестите през изминалото денонощие за престъпления по пътищата - шофиране под въздействие наркотични вещества. Мъжете са на възраст между 18 и 42 години и са били засечени от полицията по оживени булеварди в Пловдив.

42-годишен шофьоп на Мено Меган е седнал зад волана под въздейстивето на марихуана. Той е криминално проявен и осъждан. Бил е спрян на булевард «Македония» в 10,30 часа на 25 януари.

Четири часа по-късно служители на Първо РУ са проверили друг, 23-годишен водач на Рено, който бил спрян на булевард «Никола Вапцаров». Мъжът също шофирал под въздействие на марихуана.

В около 15,40 часа вчера при проверка на Мерцедес, движещ се по същия булевард, драг чек тестът на 18-годишния водач е реагирал положително за употребана марихуана и амфетамин.

Малко след полунощ на 26 януари е бил проверен и водач на БМВ. 20-годишен младеж зад волана е бил под въздействие на амфетамин. Водачът е имал и други подобни криминални прояви.

Под въздействие на амфетамин е бил и 25-годишен пловдивчанин, спрян за проверка на улица «Даме Груев». Той е управлявал Рено Меган и е бил задържан в ареста за срок до 24 часа, а по случая е започнато досъдебно производство.

В ареста на Трето РУ за шофиране под въздействие на канабис е бил задържан и 34-годишен мъж, управлявал Форд Фиеста. Проверката е извършена на улица «Златю Бояджиев» малко след 10 часа на 25 януари. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина