Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев игрят тази вечер в парк “Белите брези“ в Кючука

Автор: Plovdiv Now 9538
Албена Колева, Кирил Ефремов и Тончо Токмакчиев игрят тази вечер в парк “Белите брези“ в Кючука

„Включи квартала - театър в парка“ е проект на „МаскАрт“, който представя театър на открито в седем големи парка в града под тепетата. Пловдивчани могат да гледат забавната комедия "Мъже под чехъл" от Миро Гавран. Постановката е дело на Владлен Александров. Участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев. 

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културният календар на града за 2021 година.

Тази вечер представлението гостува в парк "Белите брези", кв. Кючук Париж, район Южен. Началото е в 20.30 часа, входът е свободен!

Прекрасните актьори от спектакъла ще ни пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки. Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже (казано на техния език) по “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича? Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов. Тримата големи български комици ви очакват. Носете си нещо за сядане и доброто си настроение! 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина