Улица “Отец Паисий“ стана декор за снимки на филм

Автор: Мария Луцова 8797
Улица “Отец Паисий“ стана декор за снимки на филм

Екип на световния канал Hallmark избра Пловдив за естествен декор на нов романтичен филм. Първите кадри бяха заснети през уикенда на ул. "Отец Паисий", а зоната там бе превърната в уютен италиански ресторант, който според историята се намира в малко китно градче и е собственост на главната героиня, пише trafficnews.bg.

Предстои заснемането и на сцени в Стария град на ул. "Съборна". Там според сюжета на филма ще се проведе танцов фестивал и освен основните образи ще има и масовка. Ролите във филма се изпълняват от канадски и американски артисти, но в някои от епизодичните се превъплащават известни лица от българската кино и музикална сцена.

"Филмът е трилогия. Предстои ни да снимаме два месеца в София, Варна, Несебър и Пловдив, както и в Гърция. Вече на няколко пъти екипът ни работи на терен в Пловдив и сме изключително благодарни на Общината за съдействието и доброто партньорство", казват от екипа на "Bulgarian Uniffied Filming Organization".

Кинаджиите от години си партнират с Hallmark и вече имат заснети няколко ленти, в които ще разпознаем любими места от Пловдив - "Wedding Veil 2", "Jolieux Noel", "Very Valentine", "Splendour in a glass". Миналата година ви разказахме как като с магическа пръчка те превърнаха пространството около Хисар капия в красив коледен пазар посред лятото. Тогава снимаха лентата с работно заглавие "Коледен базар", а гледката в на място бе впечатляваща.

Новият филм трилогия ще се появи на синия екран през следващата година, все още не е обявено и официалното му заглавие.

 

Любов и изчезнала картина вдъхновяват снимките на хитов филм в Стария град на Пловдив

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина