Тематичен Botanical Bazaar за приключения с растения започва в Капана през уикенда

Автор: Plovdiv Now 4819
Тематичен  Botanical Bazaar за приключения с растения започва в Капана през уикенда

Cactus Lab ще отвори своята малка градска джунгла в Пловдив, преобразявайки студио Tuhlla в Капана. По време на есенното издание на Капана Фест, те обещават да  превърнат уикенда на пловдивчани и гостите на града в незабравимо приключение с растения.

Съботата посвещават на необикновен Botanical Bazaar, когато ще бъде поставен  фокус върху продукти за интериорно озеленяване на български дизайнери, уникални растения, книги и текстил на тема botanical art и още много други изненади.

Ако сте в Пловдив и търсите нови зелени попълнения за дома или работното място, искате да научите повече за различни видове растения или да се предизвикате да засадите и декорирате своя първи зелен домашен любимец – посетете Капана.  

Със сигурност това може да се превърне във вашата първа стъпка към по-красив, зелен и здравословен градски живот, благодарение на растенията. 

На събитието ще има голямо разнообразие от различни видове лесни за отглеждане листнодекоративни растения, кактуси и сукуленти, съдове и аксесоари за интериорно озеленяване, полезни и красиви книги.

Тематичният пазар за приключения с растения Botanical Bazaar в събота започва в 12 часа и продължава до 18 часа  на ул.“Кожухарска“ 6 в квартала на творческите индустрии „Капана“.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина