Талантливи занаятчии, греяно вино и много музика превземат Капана по Коледа

Автор: Plovdiv Now 10202
Талантливи занаятчии, греяно вино и много музика превземат Капана по Коледа

Колкото и топло да е пловдивското слънце, все някога ще дойде зимата, ще падне пухкав сняг и Капана отново ще грейне като коледна звезда в короната на празничния Пловдив.

Сигурни сме, че още не ви се мисли за студ и мраз, затова можете да си помислите за по-приятни неща, например: уханието на греяно вино с канела и топли коледни сладкиши, блесналите над Капана светлини, красивата празнична музика, очите на дете, сгушило се между Дядо Коледа и Снежанка с още неразопакован подарък.

И разбира се Големия базар за ръчно изработени чудеса, който и този път ще ни изкуши със стотици изделия, кои от кои по-красиви и изящни. Ще ни ги предложат лично талантливите автори и занаятчии, които са ги изработили, а усмивките им ще озарят декемврийските дни.

„А всички ние отново ще имаме възможност да направим двойно добро, купувайки подаръци за Коледа от малки български производители с големи идеи и таланти, за да ги подкрепим по пътя им напред. Вярваме, че това е кауза, която си струва“, считат организаторите от Капана фест, които ви очакват на прекрасния „Коледен базар Капана“ и тази Коледа, от 23 до 27 декември от 10.00 до 23.00 часа на Малката главна.

От 23-ти декември атрактивният район в сърцето на Пловдив отново ще стане поле на изява на занаятчии, артисти, музиканти. По заплетените му улички ще се предлагат различни продукти, които могат да бъдат чудесен подарък за празниците. Греяното вино ще е на корем, ще има множество кулинарни изкушения, а и места, на които да си закупим неща с благотворителна цел.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина