Скитник нападна млада жена в Пловдив, опита се да я изнасили в асансьор

Автор: Plovdiv Now 22214
Скитник нападна млада жена в Пловдив, опита се да я изнасили в асансьор

Бездомник се е опитал да изнасили жена в Пловдив. Посегателството е станало в центъра на града преди няколко месеца.

31-годишната потърпевша живеела до зала „Сила”. В същото време в близост работел мъж, който водел скитнически живот. Той бил нает на строеж, но заради честите му отсъствия бил изгонен. Ден след уволнението си той отново обикалял района.

Вечерта пловдивчанката се прибирала към дома си. Скитникът тръгнал след нея. Последвал я до входа на блока и дори заедно влезли в сградата. Качили се в асансьора, като до онзи момент мъжът нито говорил, нико се държал странно.

Със затварянето на вратата на асансьора, перверзникът се нахвърлил върху дамата. Опипвал я по гърдите и задните части, като й говорел колко е пиян и как я желае. Жената пищяла, но това не му пречило да задоволи желанията си. В един момент дори опитал да свали панталона й, но асансьорът спрял и вратата се отворила. Жената успяла да се измъкне от лапите на мъжа и побягнала към дома си. Тя разказала за случилото се на половинката й, след което сигнализирала в полицията.

Бездомникът бил задържан още на следващия ден. Спрямо него било повдигнато обвинение и не след дълго застанал пред съда.

До последно мъжът не признавал вина. По време на едно от заседанията дори заявил, че никога не бил прекрачвал прага на блока, където живее потърпевшата пловдивчанка.

Оказва се, че перверзникът не веднъж е бил хоспитализиран заради зависимостта му към алкохола. Той не е бил осъждан, няма и криминални прояви.

Поради тази причина магистратите го наказаха на две години условно, с четири изпитателен срок.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина