Самопочистващи се тоалетни за 180 бона монтират в Капана ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now   1813
Самопочистващи се тоалетни за 180 бона монтират в Капана ВИДЕО

Скоро в центъра на Пловдив ще бъдат монтирани тоалетни за 180 бона. Новите нужници, които ще бъдат доставени в квартал Капана, предизвикаха сериозни дебати в местния парламент. Причината бе стойността на обществената поръчка.

В момента се очаква становището на НИНКН за външния вид, за да се впише в цялостния ансамбъл в Капана. Това съобщи шефът на „Чистота” Иван Стоянов. До дни трябва да бъде получен отговор, а след това да се напише писмо до фирмата изпълнител за стартиране на работата. Тя ще има 60 дни, за да достави новите тоалетни. 

Новите тоалетни ще са ултрамодерни и автоматизирани. Те ще се самопочистват и самоподдържат, без да е необходим човешки фактор.

Съоръженията ще могат да ползват денонощно и ще работят чрез монетник, подобно на масово разпространените съоръжения от този тип в цяла Европа.

Подобни новини

Марина

Спрете това безобразие по гората наоколо нов парк Розариума!!!!! Сьс слагането на поне една туалетна се започват подобни проекти!!!!! Вече не се диши от миризма на урина и разхвьрлени кьрпички, прикриващи говно! Правят едно, унищожават друго!!!

21:04, 18.03.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина