Психичноболен и пиян мъж се хвърля пред колите в Пловдив, полицията едвам го усмири

Автор: Plovdiv Now 6036
Психичноболен и пиян мъж се хвърля пред колите в Пловдив, полицията едвам го усмири

Неадекватен мъж застраши живота си и този на водачите, хвърляйки се пред колите на булевард „6 септември”, предаде TrafficNews.

Днес младежът, който е на възраст между 20 и 25 години, буйствал и се държал неадекватно пред сградата на Областната управа. Той бил употребил много алкохол и излязъл внезапно на пътното платно, пред колите.

Свидетели на случващото се сигнализирали на тел. 112. На място обаче екипът от лекарите се сблъскал с обиди и буйстване. Пловдивчанинът отказвал да бъде прегледан и продължил да се държи неадекватно. Псувал и се нахвърлял към минувачи.

Това наложило да повикани и полицаи, които успели да махнат мъжа от пътя, а той се разбунтувал и започнал да се търкаля по земята.

Оказало се, че пловдивчанинът е добре познат на органите на реда. Спрямо него са били подавани множество сигнали, отново за неадекватното му поведение и заплахи към шофьори.

Той отказвал да се качи в линейката, продължавайки да се търкаля по земята. Това наложило трима униформени да го успокоят и да го качат в патрулката. Полицейската кола и линейката потеглили към Центъра за психична помощ.

trafficnews.bg научи още, че мъжът се казва Ангел и страдал от психическо заболяване. Отказвал да приема медикаменти, а употребявал алкохол. Той няма близки, които да се грижат за него.

Снимка: Забелязано в Пловдив 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина