Полицията търси жена, ограбена на Бунаджика, крадецът е хванат

Автор: Plovdiv Now 1392
Полицията търси жена, ограбена на Бунаджика, крадецът е хванат
Органите на реда търсят съдействие за установяване самоличността на жена, станала жертва на грабеж на територията на парк Бунарджика през август. По случая е задържан 22-годишен пловдивчанин. Потърпевшата обаче не е подала сигнал в полицията.
 
В началото на септември във Второ РУ за извършен грабеж са задържани две момчета на възраст 20 и 22 години от Пловдив. При проведени беседи момчетата признали, че преди около месец са откраднали златен синджир от възрастна жена, която се разхождала в парк Бунарджика. Срещу накита, който оставили в заложна къща, получили 425 лв. В хода на последвалите действия са иззети записите на охранителни камери на „Общинска охрана“, монтирани в парка. От тях става ясно, че престъплението е извършено на 25 август в близост до чешма, на около 20 метра от търговската гимназия, където жена на видима възраст 65-70 години се разхождала със своя по-млада приятелка.
 
Момчетата приближили към двете жени, едното издърпало синджира и заедно побягнали към бул. "Руски". До днес потърпевшата не е подала в полицията сигнал за извършения грабеж. Полицията търси съдействие относно установяване на самоличността на жените. Ако разполагате с данни за двете жени от снимката, можете да сигнализирате на тел.112, 032/ 932002 или в най – близкото районно управление, като анонимността ви ще бъде гарантирана.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина