Пловдивски барабанист е загиналият на пешеходната пътека в центъра на града

Автор: Plovdiv Now 9329
Пловдивски барабанист е загиналият на пешеходната пътека в центъра на града

Барабанистът от рок бандата „НеЩо ЦвЕтНо” в Пловдив е загиналият пешеходец в центъра. Припомняме, че 34-годишният мъж е починал, след като бе блъснат от автомобил на пешеходна пътека.

Тежкият пътен инцидент е станал снощи, минути след 22 часа на кръстовището между бул. "Руски" и бул. "6-ти септември". Автомобил преминал на червен сигнал на светофара и блъснал музиканта.

Пристигналият лекарски екип констатирал смъртта на младия мъж.

Загиналият е известен музикант под тепетата. Велко Илиев е барабанист в рок бандата „НеЩо ЦвЕтНо”. Изявите на групата са предимно по рок фестивали, а честа сцена на творбите им е арт квартала Капана.

Велко Илиев е родом от Пловдив. Завършил е бизнес и финанси в Лондон. Най-голямата му страст не са фондовите борси, а музиката. След трагедията личният му профил бе обсипан от съболезнователни постове и послания от най-близките му.

„Велко,винаги ще си в нашите сърца”;

„Не мога да повярвам приятелче! Сърцето ми се къса! Ти беше специален човек, много добър човек! Съжалявам, че те загубихме! Оставаш в сърцата ни завинаги и няма да бъдеш забравен! Спокоен сън, братко мой!”;

„Имах щастието да те познавам,сигурна съм,че си на едно прекрасно място,а ние тук няма да те забравим! Светла памет,приятелче !Господ си прибира добрите хора рано! Искрени съболезнования на семейството ...”;

Това са само част от посланията към Велко.

Виновният водач е задържан в ареста за 24 часа. Направени са му тестове за алкохол и наркотици, които са отрицателни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина