Пловдивчанин възмутен - съсед има един гараж, а ползва три паркоместа

Автор: Plovdiv Now 5146
Пловдивчанин възмутен - съсед има един гараж, а ползва три паркоместа

Пловдивчанин e възмутен от ситуация в квартала, където живее и където съсед се е възползвал от 3 паркоместта срещу един за купен гараж. Човекът е направил снимки как съседът му е паркирал два от автомобилите пред гаража – единия на тротоара, другия на улицата. Това става на ул. „Иларион Макариополски”, в центъра на Пловдив, в близост до ул. „Капитан Райчо”.

„Въпросният господин си е купил гараж в кооперацията, в която живее. Дотук нищо лошо, само че както се вижда от снимките освен гаража, паркира пред него още 2 коли - една на тротоара, пречейки на пешеходци и другата на пътя, пречейки ежедневно на движението, тъй като улицата в тази й част е все още двупосочна и с много натоварен трафик. Освен това пречи и на всички околни гаражи, които трябва да измислят варианти как да влизат и да излизат с няколко маневри.
Явно за човекът това няма никакво значение, защото това продължава месеци.
Точно срещу гаража му има огромен платен паркинг, където срещу скромните 60 лева на месец, човек може да си наеме паркомясто...но явно е по-важно да наглеем и да затрудняваме и пешеходци и движение”, пише нашият читател. Според него реакция от полицията няма – нито за тротоара, нито за пътя.

„Надявам се случаят да получи по-голяма гласност чрез Вашата медия и господинът с единия гараж и трите паркоместа да го санкционират”, пише той.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина