Пловдивчанин: Докога ще се позволява на лъскави коли да спират така?

Автор: Plovdiv Now 3040
Пловдивчанин: Докога ще се позволява на лъскави коли да спират така?

„Къде са паяците? Кога Общинска полиция и „Паркиране и репатриране” ще започнат да си вършат работата?”, това попита гневен пловдивчанин, който изпрати кадри до trafficnews.bg как лъскав автомобил е паркирал, запушвайки коли, спрени на регламентирани места.

„От сутрин до вечер е така, това е пълно беззаконие. Лъскави автомобили паркират „уж за малко”, а често шофьори на запушените коли се лутат, търсейки на кого е. Понякога хората се притесняват да кажат, че не могат да излязат, „респектирани” от скъпите возила”, казва нашият читател. Той ни изпрати кадри на „Ролс-Ройс”, запушил две коли на улицата пред хотела.

Пловдивчанинът заяви, че е подал сигнал на дежурния телефон на паяците, като очаква реакция от тяхна страна. По думите му често общински охранители и полицаи оглеждат колите спрели по този начин, но не взимат реакция, ако видят "по-лъскав" автомобил".

Репортер се свърза с ОП „Паркиране и репатриране”. Оттам потвърдиха, че са получили такъв сигнал и изпращат репатрак към мястото, заедно с екип на Общинска полиция, които решават дали автомобилът подлежи на репатриране. Изпълняващият длъжността директор на предприятието Иван Ганчев заяви, че ще затегне контрола в зоната на Новотела и ще се извършват по-редовно проверки заради зачестилите сигнали.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина