Пиян травестит нападна пловдивчани на автогара „Юг”, заля охранители с бира

Автор: Plovdiv Now   9371
Пиян травестит нападна пловдивчани на автогара „Юг”, заля охранители с бира

Пиян транссексуален мъж нападна пловдивчани на автогара „Юг”. Грозната сцена се разиграла в средата на юни.

Атрактивният мъж се клатушкал на автогарата и се бутал в чакащите на секторите. Отпивайки още от алкохолното питие в кутийка, травеститът започнал да псува хората и да ги нарича с нецензурни епитети. 

Търговците в района се принудили и повикали охранителите на обекта. Те помолили мъжа да напусне, но вместо да изпълни нареждането, той ги залял с бира и напсувал. Това наложило принудителното му извеждане. Това обаче не се понравило на подпийналия. Той отново се върнал на секторите и серията от ругатни и псувни продължила.

Отново се намесили охранители и отново изхвърлили травестита. Минути по-късно, за трети път, агресивният мъж се върнал при чакащите. Чашата на търпение преляла и била викната полиция.

Униформените използвали сила, тъй като пияният буйствал, набутали го в патрулката и го отвели във Второ районно. В сградата на полицията серията от арогантно отношение, псувни и обиди продължила.

Срещу агресивния мъж е започнало бързо производство. Преди години той е бил съден за  кражба. Бил е хванат да плячкосва от хотели в Банско.

След няколко дни престой в ареста, травеститът се явил пред магистратите в Пловдивския съд.

„Доколкото помня, не съм обиждал никой, пийнах един галон, но не съм се закачал с никой. Дойдох тук при една моя колежка. Тя е мъж, който се чувства жена и заедно ходим по мъже”, разказал той в съдебна зала.

Делото е отложено, тъй като обвиняемият се е явил без адвокат. Скоро се очаква Районен съд в Пловдив да се произнесе какво наказание да наложи на травестита. През това време той ще остане в ареста.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина