Пиян столичанин заплаши полицаи в Капана: Ще съжалявате вие и децата ви

Автор: Ива Модова 1254
Пиян столичанин заплаши полицаи в Капана: Ще съжалявате вие и децата ви

Столичанин преспа в пловдивския арест и бе глобен по указа за борба с дребното хулиганство. Причината – словесно нападение срещу трима полицаи в Капана.

Екшънът се разиграл преди дни. Група мъже, привърженици на столичен футболен отбор, пиели в едно от заведенията. Компанията била шумна и след солидно количество алкохол започнали да викат и пеят. Часовникът показвал вече 22:30 часа.

Живущи в района подали сигнал за шум. На място дошли трима служители на Четвърто районно.  Още при появата им един от компанията ги „залял” с обиди, псувни и дори им показвал средни пръсти.

Добре почерпеният мъж дори ги заплашил: "Ще съжалявате вие и децата ви". Последвал арест. Хулиганът бил отведен в ареста, където прекарал нощта.

Ден по-късно, вече изтрезнял, столичанинът бил глобен по указа за дребно хулиганство. След това бил отведен в Районен съд за определяне размера на санкцията.

Пред магистратите столичанинът изразил съжаление и оправдал поведението си с многото алкохол, изпит преди грозните сцени. Той се извинил и на полицаите.

В съдебна зала станало ясно, че хулиганът и друг път е ставал „клиент” на съдебната система. Заради това магистратите прецениха да го накажат с глоба в максимален размер, а именно с 500 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина