Пиян мъж вилня в заведение в Капана, обижда клиентите и полицаи

Автор: Plovdiv Now 4636
Пиян мъж вилня в заведение в Капана, обижда клиентите и полицаи

Автор: Георги Тошев

Пиян мъж вилня в заведение в Капана и предизвика смут сред клиентите. Грозните сцени се разиграли на 7 август тази година, малко преди полунощ. Мъжът се намирал в заведение „Клуб 22“, намиращо се на ул. „Железарска“.

Той злоупотребил с алкохола и поведението му станало повод да бъде натиснат паник бутона в заведението. На сигнала се отзовал патрул на охранителна фирма. На място служителите видели лице, което се държало възмутително. Мъжът псувал на висок глас посетители на заведението и негов познат го извел навън. Там той продължил да вика.

Не започнал физическа агресия с охранителите, но ги обиждал и искал да се бие, поради което те извикали полицейски екип. На място пристигнал патрул от Четвърто РУ. Полицейските служители му се легитимирали, при което нарушителят насочил словесната си агресия към тях.

Започнал да ги нарича с обидни думи на висок тон  и да им казва, че утре ще ги уволни всичките и ще му козируват. Всичко това станало пред погледа на множество граждани. Полицаите  многократно го предупреди да спре с думите и възмутителното си поведение, което така и не се случило. По тази причина бил отведено в сградата на районното управление. При придвижването му през служебните помещения нарушителят продължил с обидните думи и реплики към намиращите се в полицейското управление служители.

Срещу пияния мъж било организирано бързо производство и получил наказание по Указа за борба с дребното хулиганство като бил глобен с 400 лева.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина