Операция предстои на мъжа, пропаднал с тротинетка в дупка в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5225
Операция предстои на мъжа, пропаднал с тротинетка в дупка в Пловдив

Мъжът, пропаднал в огромна дупка в Пловдив, ще бъде опериран. Той е приет в УМБАЛ „Свети Георги“ с тежка лицево-челюстна травма.

Припомняме, че инцидентът стана на кръстовището на булевардите „Васил Априлов“ и Свобода“. Той е карал електрическа тротинетка на тротоара, когато е пропаднал в разбития участък.

Спасен е от случайно преминаващо с автомобил семейство. Жената, станала свидетел на случката, разказа историята в социалните мрежи, и предупреди другите преминаващи през мястото да внимават.

„Минавахме с колата. В последния момент видяхме, че има паднал мъж на тротоара. Човекът буквално не можеше да стане. По думите му е стоял в дъжда над 15 минути, без никой да спре и да м у помогне. Не беше особено адекватен след случилото се – трепереше, лицето му беше обезобразено”, разказва Здравка Николова, оказал помощ на пострадалия.

Извикали линейка веднага.

 „Никога няма да забравя гледката на обезобразеното лице на този мъж”, споделя той съпругът пред Нова. Съпругата му заяви, че близки на пострадалия са се свързали с тях.

„Дупката е вследствие на подземен процес в следствие на проливните дъждове. Голямата част от подземанта част – подложката от пясък, липсват. Запълнили сме към момента дупката. При подходящи метеорологични условия ще разкопаем района, за да проверим къде отива цялата тази земна маса и да отстраним слягането на тротоара”, заяви от своя страна Георги Стаменов,  кмет на район „Централен“- Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина