Обичана немска банда готви зрелищен концерт на Античния

Автор: Plovdiv Now 3387
Обичана немска банда готви зрелищен концерт на Античния

Аccept ще излязат за пореден път пред българска публика следващата година. Те идват за един специален концерт на 18 май в Античния театър в Пловдив, който ще бъде "запечатан" за поколенията на DVD. Германците ще излязат за пореден път пред българска публика, първият беше в далечната 1993-та, след него статутът им на една от най-обичаните и очаквани метъл групи у нас е непоклатим. 

Предстоящият през пролетта концерт обещава неповторимо изживяване и заради колаборацията на рокаджиите със Симфоничния оркестър на Пловдив. Те ще представят хитови метъл парчета от творчеството на Accept в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент, пише Dnes.bg.
 
Сред класиките, които феновете ще чуят са "Лебедово езеро" и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и други.  
 
Билетите са на цени от 60 до 99 лева и вече са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.

Закупувайки си билет за това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети, ставайки част от този концерт и DVD, поясняват от BGTSC.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина