Неадекватен шофьор заспа и създаде огромен хаос на пъпа на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 321822
Неадекватен шофьор заспа и създаде огромен хаос на пъпа на Пловдив

Неадекватен мъж създаде огромен хаос на бул. „6 септември” с кръстовището на Чифте баня, като спря автомобила си в средата на пътното платно, предаде репортер на TrafficNews. По думите на очевидци мъжът е шофирал в посока Чифте баня, когато изведнъж спира и не пожелава да тръгне отново. Те разказаха още, че след това е започнал да се държи неадекватно, като е положил глава назад и е затворил очите си. Участниците в движението са подали сигнал до 112, а минувачи са се опитали да събудят мъжа.

Бутам го, отваря леко очи, но не казва нищо. Изглежда страшно неадекватен. Суматохата е голяма", разказа очевидец.

Към момента парамедиците са на място и са изкарали мъжа от автомобила, но не са тръгнали към медицинско заведение, а са останали на място в линейката. Един от лекарите, намиращ се на място е споменал, че вероятно става въпрос за употребено голямо количество наркотични вещества. Мъжът е стабилизиран и щ бъде откаран в болница за допълнителни прегледи. 

Очаква се да пристигне на място и екип на полицията. Автомобилът все още затруднява изключително много движебнието, като колоната от коли стига след  площад „Шахбазян”.

Видео:

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина