Най-модерният бутиков хотел отвори в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 45084
Най-модерният бутиков хотел отвори в Пловдив

Най-модерният бутиков хотел отвори в Пловдив. Той носи името "Орфеос - апартаменти и стаи" /The Orpheus Apartments - Luxury Plovdiv hotelи ще стане любимата ви спирка, ако търсите луксозни места за престой под тепетата.

Елегантен, разположен в центъра на града, на улица "Тодор Каблешков" 12, хотел Orpheus предлага най-доброто изживяване в Пловдив. Той е перфектният избор както за работно пътуване, така и за туристи, които търсят луксозен и достъпен бутиков хотел в Пловдив.

Стилът на стаите и апартаментите в "Орфеос" е вдъхновен от дизайнери от цял свят. Те са оборудвани с италианска мебел от CATTELAN ITALIA и италиански паркет. 

"Нашият бутиков хотел те кара да се чувстваш у дома", казват от мениджмънта на обекта. 

Всички помещения в новото бижу под тепетата предлагат невероятна гледка към градския пейзаж. Те са разположени в наскоро реставрирана къща от 20-те години на миналия век, която някога е принадлежала на семейство на генерал и е проектирана с модерно луксозно оборудване, включително стъклен асансьор, високо декорирани тавани и картини на известен художник.

Централното местоположение на хотел Orpheus дава на всички гости възможността да се възползват от всичко, което Пловдив може да предложи. Сгушени на тиха улица до известната централна улица, дизайнерските апартаменти предлагат релаксиращ престой и се намират на минути от музеи, галерии, магазини, ресторанти и клубни заведения. 

Orpheus’s предлага ексклузивна гама от елегантни апартаменти и студиа, подходящи и за най-взискателния гост. Независимо дали става дума за бизнес пътуване или за отдих, хотелът е подходящ както за краткосрочен, така и за дългосрочен престой. Всички апартаменти са напълно оборудвани с най-добрите уреди и обзавеждане, което го прави идеалното място, на което да отседнете и да се чувствата като у дома си. 

Разположен на 700 м от Римския стадион в Пловдив, Orpheus Apartments предлага настаняване с градина, тераса.

Всички помещения разполагат с климатик, кухня, телевизор с плосък екран и самостоятелна баня с душ, сешоар и безплатна суперлуксозна козметика на L`occitane en Provence, след специално получено разрешение за използване от самия бранд във Франция. Баните са оборудвани от Villeroy & Boch и Bossini.

Предлагат се също хладилник, чайник и кафе машина, а самото кафе е Неспресо. Всяка сутрин в бутиковия хотел се предлагат континентална и вегетарианска закуска. А кроасаните са направени в Париж.

Популярните забележителности в близост до апартаменти Orpheus са Небет тепе, Античния театър и Римския стадион в Пловдив. 

Централната градска улица е чудесен избор за туристите, интересуващи се от архитектура, култура и римски руини. На две минути пеша се намира Цар-Симеоновата градина.

Телефон за резервации: 088 888 7206

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина