С бляскаво тържество детска градина „Малкият принц“ в Пловдив отбеляза 35 години от създаването си. Специални гости на празника бяха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов и заместниците му Фиданка Кацарева и Октай Чалъшкан. Директорът на детското заведение Анелия Божанова благодари на ръководството на районната администрация за подкрепата през годините.

„Благодаря Ви Стаменов, Кацарева и Чалъшкан затова, че днес сте тук, с нас, за да споделите вълшебството на ДГ „Малкият принц“. Благодаря Ви, че сте до нас през всички тези години. Благодаря Ви за помощта, с която успяхме да сбъднем това - 35 години ДГ „Малкият принц“ да е сред най-обичаните, желани и впечатляващи образователни институции в Пловдив. „ДГ „Малкият принц“ е иновативна и едно от местата, в които с много любов се грижим за нашите 240 деца“, заяви Анелия Божанова.

Кметът Георги Стаменов подари плакет и поздравителен адрес по повод празника и пожела още по-големи успехи на детското заведение.

„Щастлив съм, че сме заедно на 35-ия рожден ден на ДГ „Малкият принц“. Скъпи учители, благодаря Ви затова, че се грижите усмивките да не слизат от лицата на малчуганите, благодаря Ви за умението да направите и най-скучните неща интересни и така да разпалите любознателността на Вашите възпитаници. Пожелавам Ви здраве, търпение, висок дух и дръзновение, за да продължавате да предавате знания и ценности на нашите деца“, подчерта кметът на район „Централен“.

„Колеги, това е заслужено признание за всички Вас, защото неуморният труд е на целия колектив. Аз съм лицето, а вие сте сърцето и душата на детската градина“, обърна се към екипа на градината Анелия Божанова.

Тя увери, че всички в ДГ „Малкият принц“ ще продължават да работят, за да поддържат все така високо нивото на детското заведение.