Кошмарна тапа до Тримонциум отново изнерви шофьорите СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 1420
Кошмарна тапа до Тримонциум отново изнерви шофьорите СНИМКИ

Кошмарна тапа заради ремонта на бул. „Цар Борис Трети Обединител” отново изнерви шофьорите. Днес по обяд опашката от автомобили бе и в трите платна от светофара преди Католическата черква до този на МБАЛ „Тримонциум”, предаде репортер на PlovdivNow.bg.

В най-голямата жега на водачите се наложи да чакат повече от 15 минути в тази отсечка. Откъм ул. „Капитан Райчо” също се образува колона от автомобили, които се опитваха да се включат в движението по бул. „Цар Борис Трети Обединител”.

Припомняме, че ремонтът на подлеза на Централна поща ще продължи до 30 ноември, той е част от поръчката за площад „Централен”.  Макар първоначално да се смяташе, че фирмата изпълнител може да приключи ремонта за 3 месеца,  стана ясно, че ще са нужни поне четири.

Реконструкцията на съоръженията включва изпълнение на нов бетон за оформяне на наклона над носещата конструкция, нова хидроизолация, полагане на нова асфалтобетонова настилка, монтиране на нови дилатационни фуги „открит" тип, ремонт на съществуващите парапети, поставяне на отводнители с тръби за отвеждане на дъждовната вода в канализацията, запълване на пукнатините, отводняване на съоръжението, подмяна на съществуващото осветление и кабелна мрежа и други.

Подобни новини

Ivan

Да, така е

12:09, 02.10.2018
Христо Бекяров

Оооо,ами изчакайте към средата на месеца,какво ще стане..... всички ще са се завърнали от отпуски,пътувания,учениците ще тръгнат на училище и ще стане еднааа...... ????????????

23:32, 03.09.2018
Доцент Денев

И без това са си нервни и избиват комплекси. Поне причина да има сега. :)

17:30, 03.09.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина