Искате детето ви да се научи да си мие зъбите само? Заведето го на театър!

Автор: Plovdiv Now 3895
Искате детето ви да се научи да си мие зъбите само? Заведето го на театър!

Ако все още не сте във ваканция, а искате да намерите занимание за децата си, можете да се възползвате от възможността, която ви дава фестивала "Лято в Стария град" и да заведете малчуганите на куклен театър. Прохладният двор на Къща "Иван Черноземски" в Стария град на 11 юли за пореден път ще се превърне в театрална сцена за спектакъла "Малкото Зъбче". Спектакълът е с ВХОД СВОБОДЕН!

Режисьорът Петя Недева ще ви разкаже историята за едно Зъбче, което много, много, ама много обича сладко и никак, никак, ама никак не иска да се мие.

Но един ден след Голямо похапване…идват Кариесите и Зъбчето се оказва в Голяма беда! Как ще му помогнем? Кой може да помогне на Малкото Зъбче? Разбира се някой, който знае всичко за зъбките. Той ще сложи всичко в ред , а децата ще сезабавляват и разберат колко е важно да се грижат за зъбите си, за да са здрави.

Заповядайте да разведрим тази не винаги лека тема с кукли и забавни герои, които ще можете да отнесете вкъщи, за да стане миенето на зъбките любима игра.

Началото на спектакъла е 10 часа! Не закъснявайте!

Автори: Павла Манова, Петя Недева, Деси Минчева

Сценична реализация и изпълнение: Петя Недева

Кукли : Петя Недева и Павла Манова

Авторска музика: Петя Недева

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина