Друсани шофьори осъмнаха в ареста, криминално проявен с дрога спипаха на Бунарджика

Автор: Plovdiv Now 3971
Друсани шофьори осъмнаха в ареста, криминално проявен с дрога спипаха на Бунарджика

Пореден дрогиран шофьор засече полицията в Пловдив. 22-годишен водач на лек автомобил Хонда е задържан в ареста на Четвърто РУ, защото е седнал зад волана под въздействие на наркотици.

Час след полунощ днес автопатрул на районното е спрял автомобила за проверка на бул. «Княгиня Мария Луиза». Драг чек тестът е реагирал положително за употреба на амфетамин. Работата по документиране на случая продължава в хода на започнатото досъдебно производство.

По-рано същата вечер в ареста на същото районно управление е задържан още един дрогиран водач. Проверяващи са установили престъплението при проверка на лек автомобил Ауди на улица «Патриарх Евтимий». 25-годишният водач е шофирал след употреба на марихуана.

При проверка на района на парк Бунарджика служители на Второ РУ пък са засекли 34-годишен, криминално проявен мъж. У него открили саморъчно свита цигара с тревиста маса, която била иззета от униформените. Последвалата експертна справка сочи, че видът на иззетото вещество е марихуана, а теглото- 0,385 грама. По случая е образувано бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина