Блъснатата от автобус жена е без опасност за живота

Автор: Plovdiv Now 4144
Блъснатата от автобус жена е без опасност за живота

80-годишната жена, която беше блъсната от автобус по-рано днес в Пловдив, е без опасност за живота. Тя е с гръдно-коремна травма и е настанена за наблюдение в дежурната за деня клиника по хирургия в УМБАЛ "Свети Георги", съобщиха от лечебното заведение.

Припомняме, блъснатата пешеходка на бул. "Васил Априлов" в Пловдив е 80-годишна, а шофьорът е на 72 години. Шофьорът на автобус по линия №113 не е употребил алкохол, съобщиха от полицията. Движението в участъка на катастрофата беше силно затруднено, извършваше се в една лента от Централна гара към Пещерско шосе. 

"Изскочи и... Без повече коментари!", беше реакцията на шофьора, потърсена от репортер на PlovdivNow.bg. Малко след това обаче наша читателка ни изпрати клип от видеорегистратор на автомобила на съпруга си, на който е запечатана катастрофата на бул. "Васил Априлов". На него ясно се вижда, че жената вече е направила няколко крачки на пешеходната пътека, когато я връхлита автобусът.

"Пълна лъжа е, че жената е изкочила внезапно!", твърди пловдивчанката, визирайки думите на шофьора на автобуса пред наш репортер. 

Реакцията пък на хората, които са обградили мястото, е: "Те не карат, а летят". Пловдивчанка сподели в социалните мрежи, че точно на това място 3 пъти с детето й са щели да ги блъснат. "Явно там е кръгово за феновете на дрифт, висока скорост и т.н", коментира жената.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина