Бисер, стрелецът от Пловдив, бил съден за заплаха с убийство и преди 20 години

Автор: Ива Модова 8044
Бисер, стрелецът от Пловдив, бил съден за заплаха с убийство и преди 20 години

59-годишния Бисер Хънтев, който стреля по полицаи и наръга жена си в пловдивската болница "Тримонциум", бил съден преди 20 години отново за заплаха за убийство. През 2001 година Хънтев работел като охранител. След скандал той насочил пистолет срещу автоконтрольор и го заплашил с убийство. Тогава отново е бил  арестуван и осъден.

Към днешна дата Бисер е реабилитиран. 58-годишният мъж от 20 години е безработен, по думите му заради тежкото му здравословно състояние. Интересното е обаче, че същият не е освидетелстван с ТЕЛК-ово решение за заболяване.

В момента обаче медиците се съмняват, че Хънтев има рак на простата. Тази седмица той е трябвало да се подложи на ядрено-магнитен резонанс и биопсия.

Това няма да се случи, тъй като магистратите от Районен съд го върнаха в ареста, постановявайки мярка за неотклонение спрямо него – „задържане под стража”.

Припомняме, че Бисер и жена му са разделени от известно време. На 31 януари мъжът нахълта в пловдивската болница "Тримонциум", където съпругата му работи като рецепционистка, и я наръга с нож в крака. Стреля и с газов пистолет при нахълтването на полицията с опит да не бъде заловен. За да го неутрализират, униформените го ударили с палка по главата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина