Базар Капана се завръща за три дни през септември с много музика, вкусна храна и интересни творения

Автор: Plovdiv Now 5660
Базар Капана се завръща за три дни през септември с много музика, вкусна храна и интересни творения

Както организаторите обявиха още в началото на лятото, от тази година Капана Фест вече ще има само едно годишно издание. Все пак от 27 до 29 септември на Малката Главна (ул. Райко Даскалов) ще открием един от неговите най-обичани и очаквани елементи: големия авторски базар за ръчно изработени продукти и крафт храни!

Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили душата си. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки.

За страхотното настроение ще се погрижи владетелят на аналоговия звук DJ Skill, който с присъщото си майсторство организира бутикова сцена за винил сетове и акустични изпълнения.

Големият пловдивски базар за грамофонни плочи отново ще  зарадва с уникални находки феновете на качествения винил, а украсата в стила на Капана Фест ще превърне това двудневно изживяване в истински празник в сърцето на града.

Повече информация за авторите, които ще се включат в базара, и техните изделия можете да откриете на официалната Facebook страница на Капана Фест.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина