Базар Капана се завръща през септември с над 80 артистични занаятчии от България

Автор: Plovdiv Now 5546
Базар Капана се завръща през септември с над 80 артистични занаятчии от България

Базар Капана се завръща през септември като самостоятелно събитие с акцент върху артистичните занаятчии на България!

От 20 до 22 септември на Малката Главна (ул.Райко Даскалов) ще откриете един от основните и най-обичани елементи на Капана Фест: големия авторски базар за ръчно изработени продукти и крафт храни!

Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили душата си. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки.

За страхотното настроение ще се погрижи владетелят на аналоговия звук DJ Skill, който с удоволствие и майсторство организира програмата на специалната ни бутикова сцена за винил сетове и акустични изпълнения, която ще разкрием съвсем скоро в страницата на събитието. Музикалната зона ще бъде активна всеки ден от 17:00 до 23:00.

Големият пловдивски базар за грамофонни плочи отново ще зарадва с уникални находки феновете на качествения винил, а украсата в стила на Капана Фест ще превърне това тридневно изживяване в истински празник в сърцето на града.

Очакваме ви с много приятни изненади и вълнение в месеца на Пловдив!

Снимка: Капана Фест

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина