Заведение в Пловдив дебютира с комедийни спектакли и нова парти концепция

Автор: Plovdiv Now 5755
Заведение в Пловдив дебютира с комедийни спектакли и нова парти концепция

Любимият на пловдивчани и гости на града клуб W Garden дебютира с актьорски вечери и нова, обогатена музикална концепция. Тази вечер, заведението ще посрещне новия сезон с грандиозно парти и дизайнерска визия. 

Популярен клуб в Пловдив шашка с нова визия от утре

Специални гости на W Garden днес (07.02) ще бъдат легендарните момчета от група ЪпсурТ и диджей Funkster. Бат Венци и Ицо Хазарта, който само преди няколко часа обра наградите на едно от най-големите музикални събития в България 365 Hip Hop Awards, ще излязат на сцената в клуба, като обещават незабравима вечер на феновете си от Пловдив. 

Телефон за резервации: 087 833 3330

Със старта на новия сезон, W Garden, част от мегакомплекса 5POINTS, ще изненада своите клиенти с безброй тематични партита, а музиката вече няма да е строго таргетирана, а ще бъде най-доброто от популярните музикални лейбъли.

Само ден по-късно, на 8 февруари (събота) клубът ще вдигне първото в историята си парти в стила на легендарния нюйоркски клуб Studio 54, а входът ще бъде свободен.  Диско вълната се завръща с невиждана мощ не само в модата, но и в нощния живот!

През месец февруари, W Garden ще постави начало и на поредица от актьорски вечери, които обещават усмивки и повече от добро настроение за посетителите. 

Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас и поради това те се обединяват, за да създадат алтернативна сцена, както за любителите на комедийния жанр, така и за гостуващите артисти в града под тепетата.

Първи под светлините на прожекторите в W Garden ще се изявят скандалните Елисавета, Красимира и Оля от култовия формат "Три жени на микрофона", които ще представят за пръв и единствен път в Пловдив авторския си спектакъл “Добрата, Лошата и Красимира“.

Събитието е част от проекта “Театър в Клуба“ и ще се проведе на 29.02 от 20:00ч. 

Те са три жени, които разбиха стереотипите за стендъп в България и разпродадоха два пъти цялата зала 1 на НДК. Авторският им спектакъл – „Добрата, Лошата и Красимира“, който беше 4 пъти разпродаден на премиера в София, ще стъпи за първи път на пловдивска сцена и само веднъж, тъй като това е основната му концепция – веднъж и никога повече!

Режисьор на „Добрата, Лошата и Красимира“ е носителя на Аскеер Стоян Радев, който е режисирал едни от най-успешните проекти на Мариус Куркински и Камен Донев. В спектакъла Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова говорят без цензура и задръжки за секса, семейството, ролята на жената в българското общество и други злободневни теми, които ще разтърсят и докоснат присъстващите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина