Започват ремонти около два блока в Тракия

Автор: Plovdiv Now 4492
Започват ремонти около два блока в Тракия

Ремонти около блокове 107 и 109 в „Тракия” започват в близките дни. Кметът на района Костадин Димитров спази наложената от него практика да съгласува предстоящото благоустрояване с жителите на блоковете, пред които то ще се извършва.

„За мен е изключително важно да чуя мнението на моите съграждани, да се съобразя с техните желания и потребности. За това от осем години вече заедно решаваме кои са най-неотложните проблеми, с които да се справим”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той уточни, че ще се обнови инфраструктурата пред блок 107 и блок 109, ще се изградят нови тротоари и паркоместа.

Вече приключват дейностите по благоустрояването на пространството около 110-и блок, където старите компрометирани тротоари бяха заменени с нови бетонови, изградени бяха подходите към входовете и бяха оформени над 30 паркоместа.   

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров призова гражданите да спазват социална дистанция и всички предписани мерки във връзка с пандемията от COVID-19, да се пазят и да бъдат здрави!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина