Започва фестивалът „Весела Коледа в парка”, палят и светлините на елхата в Тракия

Автор: Plovdiv Now 8626
Започва фестивалът „Весела Коледа в парка”, палят и светлините на елхата в Тракия

Празничната елха в район „Тракия” ще грейне днес - 17 декември, и с това официално ще бъде открито второто издание на Коледния фестивал „Весела Коледа в парка“, който ще се проведе  от 17 до 25 декември 2022 година. Началото на празника от 17 часа в парк „2019” на булевард „Освобождение”

Кметът на „Тракия”  Костадин Димитров кани всички жители и гости на града в парка до Лидл на 9-дневното събитие, за да посрещнем заедно светлите празници с весела програма, Дядо Коледа, огромна елха, ароматно греяно вино, печени кестени, базар с детски ръкотворници, ръчноизработени подаръци и още много приятни изненади.

За още по-вълшебни празници и специално за фестивала, за втора година се организира конкурс за най-красиво украсена тераса зад сцената. Организаторите се надяват жителите отново да покажат на всички невероятните  си  коледни  произведения.

В празничната програма ще се включат много детски градини, училища, читалища, музикални школи и талантливи изпълнители, а в петъчната вечер, на 23 декември, в парка ще се извие голямо хоро на слециалната „Коледна хоротека“, която ще продължи цели 3 часа.

За малчуганите специален гост ще бъде Дядо Коледа, който ще е на мястото на събитието от 15:00 до 18:00 часа на 17 и 18 декември и от 17:00 до 20:00 през делничните дни.

Цялата програма може да откриете на афиша в прикачения файл:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина