В чисто новия парк на „Тракия“ грейва празнична елха

Автор: Plovdiv Now 6552
В чисто новия парк на „Тракия“ грейва празнична елха

Светлините на празничната елха в „Тракия“ ще бъдат включени в понеделник, 3-ти декември 2018г. от 17.30 часа в новия парк на района. Това ще бъде и символичното откриване на поредната придобивка за гражданите, информира районният кмет Костадин Димитров. Той съобщи още, че в тържеството ще участват музикантите от Биг Бенд Пловдив и талантливите млади изпълнители от Арт Войс Център.

Новият парк в район „Тракия“ е разположен на 11 декара между булевард „Освобождение“ и улица „Григор Божков“, до магазин „Лидъл“. В него са оформени алеи, кътове за почивка, има чешма, монтирано е парково осветление и модерна детска площадка, която отговаря на съвременните изисквания за качество и безопасност.

За посетителите е осигурен безплатен безжичен интернет, има и видеонаблюдение. Изградена е и нова сцена, като идеята е да се превърне в още едно място за култура и изява на жителите на „Тракия“.

От районното кметство и Община Пловдив канят гражданите на празника за включване светлините на елхата в „Тракия“ и за символичното откриване на новия парк в района.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина