Тийнейджъри тормозят цял блок в Тракия със запои и боклуци

Автор: Plovdiv Now 25176
Тийнейджъри тормозят цял блок в Тракия със запои и боклуци

Група тийнейджъри системно тормозят жителите на блок 84 в жилищен квартал „Тракия”. За това сигнализираха пловдивчани, които са подложени на всекидневния терор от виковете, песните и боклука от младежите.

От месец на беседката пред блока, веднага след учебните часове, група момичета и момчета се събират да се забавляват. Компанията прекарва с часове на пейките, играейки карти, пушейки и пиейки бира. След всяка седянка, живущите заварват покъртителна гледка, типична за бунище, а не кът за почивка.

Понякога купоните на открито продължават до малките часове на деня, а живущите прекарват дългите часове без сън.

„Събират се следобед около 16:00 – 18:00 часа и се започва сериозен тормоз за живущите,  който продължава до полунощ,  че и след това.  Викове,  крясъци,  шум от бутилки , а на сутринта- безброй фасове по земята, шишета и опаковки.  Родителите на тези деца, за огромно съжаление не упражняват нужния контрол”, оплаква се хората. По думите им, самата беседка, която е обвита с найлон е и опасна.

Тя едва се крепи, а самите тийнейджъри допълнително я рушат, стъпвайки по седалките и сядайки по облегалките.

„Най-скоро време ще има пострадало дете,  в следствие на самото им безотговорното поведение и държание.  След като стане това,  ще има да се чудим,  кой е виновен и кой не си е свършил работата. Напоследък случаите с пострадали непълнолетни зачестиха,  дано следващия такъв не е точно на тази беседка!”, допълниха читателите ни.

Пловдивчани приложиха към сигнала си снимков и видео материал, на които ясно се виждат и чуват действията на учениците. Някои кадри са заснети 20 минути след полунощ.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина