СкандаУните момчета канят на концерт в “Колодрума“

Автор: Plovdiv Now 166
СкандаУните момчета канят на концерт в “Колодрума“

Една от най-популярните български групи – „СкандаУ“ ще разтърси зала „Колодрума“ на 02.11.2019 година, като част от турнето  СКАНДАУ ХАЙВЕРА ТOUR 2019. Всички фенове и почитатели на Тото и Лъчо ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване, с начален час 20.00 часа.

От началото на 2018 година досега, „СкандаУ“, които сами продуцират музиката си, добавиха много нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и най-новата „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета.

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години  Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards,  а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018.

The 1 Lifestyle Awards също отличи „СкандаУ“ като група на 2018, а „Чужди усмивки “ като балада на годината.  Доказателство за успехите им са и стотиците хиляди фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи.

Съвсем наскоро, любимците на българската публика Лъчо и Тото от „СкандаУ“ препълниха столичната зала "Арена Армеец". Първият голям самостоятелен концерт на момчетата премина с неспирни викове "СкандаУ Боговете!". Аранжиментите на песните бяха направени специално за събитието, което включваше и бенд за допълнително вдигане на градусите. Хилядите, които се бяха събрали в София не се умориха да пеят и да се забавляват с любимите си изпълнители повече от два часа и половина.

Билети за концерта в зала „Колодрума“ в Пловдив могат да бъдат намерени  в Билетен център пред Община Пловдив и в цялата мрежа на Eventim в цялата страна. Цената е от 25 до 35  лева.

 

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина