Шофьорът на автобуса от ПТП-то в Тракия: Колегата се вряза в мен, след опит за обратен завой

Автор: Ива Модова 4705
Шофьорът на автобуса от ПТП-то в Тракия: Колегата се вряза в мен, след опит за обратен завой

"Колегата се вряза в мен, след опит да направи обратен завой. Най-вероятно не ме видя. Добре, че ударът беше в джантата, защото ако беше в средата на рейса, жените щяха да изхвърчат през вратата. Пътничките са сериозно пострадали, едната беше с кървяща рана на главата", коментира пред наш репортер шофьорът на автобуса от катастрофата в Тракия.

Припомняме, че две жени са пострадали при катастрофата на улица "Съединение" в Тракия. Припомняме, че инцидентът станал между автобус и лек автомобил в района между Форума и Пето РУ.

Автобус по линия №99 се е ударил с внезапно отнел му предимството лек автомобил. Инцидентът стана на метри от пешеходната пътека пред местната поликлиника.

Водачът на леката кола пежо също бе на мястото на инцидента. Пробата му за алкохол е била отрицателна, както и тази на автобусния водач. Последният сподели още пред наш репортер, че в превозното средство имало около 10 пътника.

Пострадалите жени са били на седалките в средата на рейса. От удара са изхвърчали напред и са се ударили в металните дръжки. Водачът пръв е сигнализирал за инцидента на спешния телефон 112.

На място полиция регулира движението.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина