Шампионът Марк Уилямс: Ще се опитам да спечеля срещу Джон Хигинс в Пловдив! Ще бъде прекрасно!

Автор: Plovdiv Now 3871
Шампионът Марк Уилямс:  Ще се опитам да спечеля срещу Джон Хигинс в Пловдив! Ще бъде прекрасно!

Пловдив отново ще бъде домакин на грандиозно  снукър събитие. През следващата седмица в страната ще се проведе сблъсък между световния шампион Марк Уилямс и финалиста Джон Хигинс. 

Двамата майстори на щеката ще повторят финала от Световното първенство, който беше един от най-паметните двубои в историята на снукъра. Двамата най-добри в спорта ще изиграят два мача в рамките на два поредни дни в София и в Пловдив.

На 20 ноември зала "Универсиада" ще приеме титаничния сблъсък, а ден по късно на 21 ноември, сряда, в зала "Колодрума" в Пловдив ще се състои големия реванш. И двата двубоя са с начален час 20:00 часа.

Марк Уилямс е трикратен световен шампион, докато неговият опонент Джон Хигинс е триумфирал четири пъти със световната титла. Освен това Хигинс загуби последните два финала на световни първенства от Марк Селби и Марк Уилямс. 

Само преди малко повече от месец Марк Уилямс и Джон Хигинс сътвориха истински шедьовър във финала на световното първенство в "Крусибъл" и спечелиха сърцата на феновете с магическите си отигравания..

Световният шампион Марк Уилямс ще търси нова победа срещу Джон Хигинс в двете срещи от Winbet снукър реванша в България.

Уилямс отправи специално послание към родните фенове:

"Здравей, България. Пристигам на 20 ноември за два мача срещу Джон Хигинс и ще се опитам да спечеля отново, както го направих на финала на Световното първенство. Заповядайте в София и Пловдив! Ще бъде едно наистина прекрасно изживяване", споделя световният шампион.

Билети за двете събития се продават в мрежата на Ивентим. Българските фенове на снукъра ще могат да се насладят на най-доброто от двамата великани в света на снукъра.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина