Ремонтът на улица „Съединение” в Тракия приключи, започна нов

Автор: Plovdiv Now 4329
Ремонтът на улица „Съединение” в Тракия приключи, започна нов

Ремонтът на улица „Съединение” в Тракия приключи. Той беше в участъка от улица „Княз Борис Първи” до блок 8. Средствата са от Община Пловдив, по чиято програма бяха преасфалтирани 6000 квадратни метра от важната пътна артерия.

Направи се фрезоване, подсилване на компрометираните участъци от пътното легло, след което бяха положени два пласта асфалт.  Подмениха и всички шахти с нови, както и подсилиха основата в района на спирките на автобусите от масовия градски транспорт.

Веднага след края на строително-ремонтните дейности на ул. „Съединение” започна поредният пътен ремонт в „Тракия”, информира още кметът на най-младия пловдивски район Костадин Димитров. Реконструкция в момента се извършва на участък от околовръстното шосе - ул. "Цар Симеон", от ул. "Княз Борис I" до ул. "Ягодовско шосе".

За да не се създава неудобство за гражданите, отсечката няма да се затваря за движение. Създадена е временна организация – ще се работи поетапно, като движението ще се пренасочва в две от четирите ленти за движение.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина