Полицията разби два бардака в Пловдив, хвана проститутка да обслужва клиент

Автор: Plovdiv Now 147821
Полицията разби два бардака в Пловдив, хвана проститутка да обслужва клиент

Пловдивчанин получи година и шест месеца затвор, по обвинение в склоняване към проституция. Мъжът е предоставял два апартамента на жрици на любовта, в които са се провеждали сексуалните сеанси.

Той въртял бардаците само един месец, преди да бъде спипан. Едното жилище се намира в комплекс Оазис в Тракия. Той е бил първият нает апартамент.

Това се случило в началото на ноември миналата година. Едно от жилищата на комплекса е било отдавано под наем, а ползвателката практикувала най-древната професия. Същата обаче решила да го напусне и го предоставила на свой познат. Мъжът, съблазнен от добрия доход като сводник,  започнал да преотдава жилището на други проститутки, като от тях искал 600 лева. Той от своя страна се договорил с реалния собственик на апартамента за 320 лева наем на месец.

Не след дълго, пловдивчанинът наел още един апартамент в друга част на Пловдив. Него също го предоставял за секс услуги. Неговите наемателки приемали клиентите си в двата апартамента, като за това са пускали обяви в сайтовете за ескорт услуги. Жриците са прилагали и снимки по бельо, а ценоразписът бил 40 лева за 30 минутен сеанс и 90 лева за час.

Така и полицията стигнала до бардаците. Те посетили адресите, като в апартамента в комплекса в Тракия, дори заварили мъж, получаващ плътски удоволствия от една от труженичките. Тя от своя страна разказала, че хазяинът й я принуждавал да проституира.

Униформените посетили и втория апартамент, даван под наем за секс услуги. Там също заварили момичета, предлагащи секс срещу заплащане.

От двата апартамента разследващите иззели множество телефони. На един от които са документирани комуникации между хазяина и наемателките.

Пловдивчанинът бил повикан в Пето районно, където бил задържан. Спрямо него било повдигнато и обвинение, а не след дълго изправен пред съда. За сводническата си роля, той бе осъден на затвор и на 8 хиляди лева глоба.  Пред магистратите той признал вина, но това не го спаси от реално изтърпяване на наказанието.  Пловдивчанинът и друг път е бил съден.

Това не е първият случай на ударен от полицията бардак в жилищния комплекс. В началото на годината двама братовчеди бяха арестувани по подозрение в сводничество. Те водели момичетата си в апартамент в Оазис 5, където се провеждали ежедневни оргии.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина