Първата “пейка с послание“ в Тракия - в памет на доц. д-р Димитър Димитров

Автор: Plovdiv Now 9519
Първата “пейка с послание“ в Тракия - в памет на доц. д-р Димитър Димитров

"Пейка с послание" -  нова инициатива с това мото започва в пловдивския район "Тракия". Първата пейка е вече монтирана и тя е дарена в чест на бащата на районния кмет Костадин Димитров. Намира се в парк „Лаута” на алеята, известна като Младоженческата, и е в памет на доц. д-р Димитър Димитров – лицево-челюстен хирург.

„Тази алея беше любимото място за разходка на баща ми”, сподели Костадин Димитров и обясни идеята ни кампанията.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

„Дарението ще допринесе за разкрасяването на градската среда, а хиляди жители ще научат и оценят Вашите послания”, допълни кметът на „Тракия”.

Кампанията позволява на участниците да оставят траен отпечатък в парка или междублоковото пространство. Независимо дали в чест на любим човек, за отбелязване на рожден ден или пенсионирането на колега или за популяризиране на бизнес, дарението на пейка ще подкрепя местната общност и превръщането на публичните места в красиви оазиси.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ [email protected], за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина