Метачка крие цигари в чували за смет, пласира ги в “Тракия“

Автор: Plovdiv Now 4491
Метачка крие цигари в чували за смет, пласира ги в “Тракия“

Метачка измисли хитър начин да припечелва допълнително, но с незаконна дейност. Жената, която се грижи за чистотата на пловдивските улици, бе уловена от наш читател да продава цигари, докато е на работното си място.

Тя е измислила как да пласира акцизната стока, без да бъде хваната. Стекът с цигарите е скрит в един от чувалите за смет. Той е неотлъчно до метачката, а когато преминават хора или ръководителите й, тя уж събира боклука във въпросния чувал.

Пловдивчанин дори хвана в крачка жената по време на продажба. Мъж се доближава до нея и казва какво желае. Търговката бърка в чувала, вади цигарите, дава ги и отново смушва стека в торбата. Парите пъха в джоба и продължава да почиства улиците.

Незаконната търговия не е от днес или вчера. По думите на наш читател, вече четвърти ден той засича алъш-вериша. Жената гастролира около училище СУ „Димитър Матевски”.

„Има много клиенти, масово хората купуват от нея. Познават я, а тя от дълго време обслужва квартала”, пише пловдивчанинът до редакцията ни.

За незаконната дейност на жената бе сигнализиран и работодателя й. Наш репортер се свърза с директора на ОП „Чистота”. Николай Георгиев бе категоричен, че до момента не са получавали подобни сигнали.

„Веднага назначаваме проверка. Ако се констатира нарушение ще се вземат най-сериозните мерки към служителката ни”, заяви Георгиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина