Пловдивчанин спаси котка от жена, искала да я изгори жива

Автор: Plovdiv Now 17594
Пловдивчанин спаси котка от жена, искала да я изгори жива

Автор: Екатерина Ваклинова

Мъж спаси котка от възрастна жена, която искала да я изгори жива. Това стана ясно от негов пост във Фейсбук група "Аз обичам котките", цитиран от trafficnews.bg.

Действието се развива в 05:45 часа тази сутрин. Мъжът извел кучето си на разходка в парк „Лаута”. Докато чакал любимеца си да потича, пловдивчанинът седнал на една от беседките, за да изпуши цигара. Покрай него преминала възрастна жена, по негови описания на около 60-65 години, която го поздравила за Нова година.

Жената носела дамска чанта и торбичка от магазин. В близост до беседките е позиционирана пещ за барбекю. Въпросната жена се е насочила към най-далечната беседка и вкарала дамската си чанта в пещта, извадила торбичка и заляла чантата си с някаква течност.  В един момент, мъжът чул мяукане и разбрал какво се случва, блъснал жената и взел чантата. От вътре се появила котка, която мъжът веднага взел. 

Той изразил възмущението си , че е щяла да я изгори жива в пещта, а жената се ядосала и избухнала с думите „Какво те интересува? Това си е моя работа, келеш!”.

Мъжът заснел с телефона си възмутителните действия на жената, след което предал записа в полицията и подал жалба.

Пловдивчанинът прибрал котката, която сега е на сигурно място и е намерил нови стопани за нея, които в момента проучва.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина