Любими актьори играят безплатно представление в парк “Лаута“ тази вечер

Автор: Plovdiv Now 5903
Любими актьори играят безплатно представление в парк “Лаута“ тази вечер

„Включи квартала - театър в парка“ е името на най-младия фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година ще зарадва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града. И през това лято,  пловдивчани ще имат възможността да се насладят на театър на открито, в четири големи парка в града под тепетата.

Жителите и гостите на града могат да гледат  комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран. Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

„Включи квартала – театър в парка" е фестивал, чиято идея е подчинена на популяризиране на театралното изкуство. Организират се  театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси. Включва един и същ спектакъл, който ще се играе в четири квартала на град Пловдив, на четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Ако представлението ви хареса, можете да го видите отново в съседния квартал.

Комедията "Мъжът на жена ми"  стартира тази вечер от 20:30 часа в парка до магазин Лидъл в ЖР Тракия. Входът е свободен, но организаторите от „МаскАрт“  приканват пловдивчани да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение!

Ето и следващите дати"

07 юли 2020г. - Парк "Белите брези, кв. Кючук Париж

11 юли 2020г. - Парк "Ружа", кв. Смирненски

19 юли 2020г. - Парк "Рибница", кв. Кършияка

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина