Кметът на “Тракия“ пусна анкета за новата площадка за скейтборд на Лаута

Автор: Plovdiv Now 6004
Кметът на “Тракия“ пусна анкета за новата площадка за скейтборд на Лаута

Кметът на пловдивския район „Тракия” Костадин Димитров инициира допитване до гражданите, свързано с новата площадка за скейтборд в началото на парк „Лаута”, откъм бул. „Санкт Петербург”.

Съоръженията бяха поставени преди около месец, а мястото е оградено и обозначено с информационни табели. То се превърна в популярна атракция и  привлича  почитатели  на скейтборда от целия град. В същото време обаче се чуват и мнения на притеснени граждани.

Именно за това Костадин Димитров инициира публично допитване.

„Заедно с “Българска академия за адреналин” и Декатлон създадохме кът с рампи за скейборд, тротинетки и велосипеди в края на главната алея на Лаута с най-добри чувства. Като всяко екстремно занимание обаче, спускането по рампи води до инциденти. Затова днес сме изправени пред избор и имам нужда от Вашето мнение: дали да продължим да облагородяваме и развиваме скейт парка, или да спрем до тук. Моля ви, гласувайте в анкетата и изберете заедно с нас!”, споделя районният кмет.

Той призовава гражданите да гласуват в анкетата, която е публикувана във фейсбук платформата „Градивният диалог за Тракия”, както и на страницата „Костадин Димитров – кметът на „Тракия”.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина