Кметът на “Тракия“ обсъди с граждани предстоящия ремонт в квартала

Автор: Plovdiv Now 6992
Кметът на “Тракия“ обсъди с граждани предстоящия ремонт в квартала

Районният кмет Костадин Димитров се срещна с жители на блок 100 и блок 106 в квартал “Тракия”. Причината бе обсъждане на възможностите за облагородяване на пространствата пред домовете им. В тазгодишната капиталова програма на района е включено изграждането на тротоари и паркинги.  

В момента се работи пред входове А, Б и В на 106-ти блок. След приключване на дейностите строителните екипи ще започнат обновяване на инфраструктурата пред блок 100. 

„С живеещите в блок 100 се разбрахме от къде да минават тротоарите, какви да са техните габарити, кои паркинги да се разширят и редица други подробности, касаещи ремонта. Продължавам да държа преди всяка реконструкция да чуя мнението на гражданите. Тази традиция продължава вече 9 години. Информирах присъстващите, че предстои ремонт и на улица „Братан”, където миналата година „В и К” смени инфраструктурата”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров.  

Той сподели възхищението си от съвместните усилия на жителите да облагородят пространството пред домовете си. Пред вход А живеещите там са изградили езерце с мостче, цветя и зеленина.  

„Само заедно – граждани и администрация, ще превърнем „Тракия” в още по-добро място за живеене”, категоричен бе Костадин Димитров. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина