Голф се запали на пловдивски булевард, шофьори се втурнаха да помагат

Автор: Plovdiv Now 5357
Голф се запали на пловдивски булевард, шофьори се втурнаха да помагат

Лек автомобил "Фолксваген Голф" е избухнал в пламъци в пловдивския квартал "Тракия". Инцидентът е станал срещу нощния клуб на бул. "Освобождение". Возилото е пламнало в движение, като по данни на очевидци вероятната причина е късо съединение.

За щастие, пострадали няма. Младият мъж, управлявал колата, спял да слезе веднага след инцидента. На помощ са се притекли шофьори от други две коли, които спрели, извадили пожарогасители и се опитали сами да се преборят с пламъците. В това време очевидци подали сигнал на телефон 112. След минути на място пристигнали огнеборци, които потушили огъня.

Пристигналите пожарни и патрулки вече са напуснали района. Движението обаче остава изключително затруднено, твърдят шофьори. Те обаче отдават причината за трафика не толкова на инцидента, колкото на факта, че част от булевардите в града се затварят поетапно в пиковия час.

Припомняме, че в момента притича шествието с Купата на България, по време на което пловдивските шампиони от Локомотив ще обиколят града с трофея. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина