Глобиха студент, сбил се с подпийнали мъже в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 113981
Глобиха студент, сбил се с подпийнали мъже в Пловдив

Автор: Георги Тошев

Студент отнесе 100 лева глоба след като се сби с двама подпийнали мъже до бензиностанция на бул. „Санкт Петербург“ в ЖР „Тракия”.

През нощта на 26 срещу 27 май 2022г. пострадалият и негов приятел посетили няколко различни заведения на територията на ЖР „Тракия”, където употребили неизвестно количество уиски. Малко преди 04,00ч. сутринта след посещението на поредната дискотека, двамата се движили пеша когато по пътя се засекли със студента. Между тримата започнал разговор, който бързо прераснал във вербален конфликт с нанасянето на обиди и от двете страни, макар да не се познавали. Словесното пререкание прераснало във физически конфликт, като студентът ударил единия от подпийналите с юмрук в лицето, след което побягнал към близката бирария и се скрил в намиращия се до нея хотел. Междувременно двамата приятели се обадили на тел. 112 и на място пристигнал полицейски екип от пето РПУ, който посъветвал пострадалия да подаде жалба.

На 1 юни пострадалият посетил Катедрата по съдебна медицина и си извадил медицинско.

Случаят бил докладван на Районна Прокуратура-Пловдив, но от там отказали да образуват досъдебно производство с аргумента, че става въпрос за дребно хулиганство, поради което материалите по преписката били изпратени на Началника на 05 РУ-Пловдив с оглед предприемане на действия по административен ред.

След случилото се, студентът направил пълни самопризнания и изразил съжаление за стореното от него. С оглед чистото съдебно минало и добрите му характеристични данни съдът преценил да му наложи минимално наказание – глоба в размер от 100 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина