Фенове на Локомотив Пд от групата East Club подемат благородна инициатива

Автор: Plovdiv Now 805
Фенове на Локомотив Пд от групата East Club подемат благородна инициатива

Фенове на Локомотив Пд от групата East Club подемат благородна инициатива. Те иницират акция за боядисване на оградите, които са до входовете на стадиона на Лаута. За черно-белите запалянковци призовават всички локомотивци да се включат и да направят Лаута още по-добре изглеждащо и подредено място.

Публикуваме призива на East Club без редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци!

Ние, от East Club, искаме да ви запознаем с една инициатива, която сме подели и смятаме, че в качеството си на една от групите на Лаута, трябва да сме социално ангажирани, отговорни и дейни, когато става дума за нашия любим отбор. В тази връзка сме решили да боядисаме входа на нашия дом (става дума за оградите, които са до касите).

Инициативата ще се проведе на датите 02.11.2019 и 03.11.2019 с начален час 10:00 сутринта, като за целта сме закупили нужните консумативи – ръкавици, четки, бои и необходимите средства за това. За да бъде по-качествено и бързо изпълнението на идеята ни е нужна подкрепа, затова призоваваме всеки, който има желание и свободно време да ни помогне, нека да се присъедини към нас, за да направим нашия дом едно по-добро място за всички ни. Нека не забравяме, че ние, феновете, сме сърцето и душата на този отбор и от нас си зависи мястото, на което ходим всекидневно да е добре изглеждащо и подредено!".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина