Екшън в пловдивско заведение! Рецидивист заплашва с оръжие пресонала и насъсква питбул

Автор: Plovdiv Now 3774
Екшън в пловдивско заведение! Рецидивист заплашва с оръжие пресонала и насъсква питбул

Рецидивист от Пловдив е попаднал в ареста, а причината е грубо нарушение на обществения ред. Инцидентът е станал към 4 часа, когато в събота екип на Пето РУ се е отзовал на сигнал за конфликт пред заведение за бързо хранене на улица „Съединение“.

Пристигайки на мястото, униформените са установил, че клиент е във видимо нетрезво състояние и отправя обиди и закани към персонала. Агресия мъжът си е позволил да прояви и към служители на частна охранителна фирма. Заплашил ги е с нож и огнестрелно оръжие и е насъскал срещу тях куче от порода „питбул“.

За щастие в конфликта не е имало пострадали. След като е бил неутрализиран, 41-годишният извършител е задържан в полицейския арест. Той е известен с множество криминални прояви, сред които и употреба на наркотици. При обиск и претърсване в жилището му полицаите са иззели нож и незаконно притежавани пистолет и пушка. 

По разпореждане на дежурен районен прокурор срещу пловдивчанина е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал.3 от НК, постановена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина