Екшън на пътя в Тракия! Шофьор на БМВ повреди кола с метална палка

Автор: Plovdiv Now 5186
Екшън на пътя в Тракия! Шофьор на БМВ повреди кола с метална палка

Шофьор е глобен след скандал на пътя в Тракия. Той увредил кола с метална палка, а причината била, че е изпреварен отдясно. Екшънът се разиграл преди година, но нарушителят получил присъдата си преди дни.  

През август на Асеновградско шосе са се провеждали незаконни гонки. След състезанията зяпачите се разотивали. Сред тях била двойка с тойота, които се насочили към ж.к. Тракия. На надлеза на Асеновградско те настигнали БМВ, което се движело бавно и водачът на тойотата предприел изпреварване отляво. Ядосан от факта, че някой може да задмине автомобила му, шофьорът на БМВ-то подал газ. Той застанал пред другата кола и рязко натиснал спирачки.  За да не го „натресе” отзад, мъжът с тойотата го изпреварил отдясно.

Това още повече вбесило притежателя на немското водило. До кметството на Тракия той карал зад тойотата. На светофара до административната сградата, той се изравнил с японското возило. Свалил си прозореца и започнал да държи сметка на другия водач, защо го е изпреварил.

Смаян от въпроса, мъжът го попитал какъв му е проблемът. „На мен какъв ми е проблемът?! Ей сега ще видиш какъв ми е проблемът!", крещял разгенвеният шофьор на БМВ-то. Той отворил предната лява врата на автомобила си, слязъл от него, разгънал метална палка и се насочил заплашително към тойотата.  „Хайде сега, слез от колата, за да видиш какъв ми е проблемът!", продължавал да крещи. Докато изричал тези думи,  мъжът  размахвал металната палка, ударил и счупил лявото огледало за странично виждане на лекия автомобил тойота.

На червена сигнализация и с мръсна газ, водачът на БМВ-то избягал.

Потърпевшият отбил на паркинга на голям магазин в Тракия и подал сигнал в полицията. Той познавал нападателя си и съобщил какво се е случило, както и кой е бабаитът.

Не след дълго, последният бил издирен и задържан. Повдигнати му били обвинения и изправен пред съда.

Макар да отричал нападението, магистратите го признали за виновен по обвинение за хулиганство. Агресивният мъж бе наказан с глоба от 1000 лева, след като бе освободен от наказателна отговорност.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина