Дрогиран посегна на лекарка и полицай в Пловдив, прякорът му е “Животното“

Автор: Plovdiv Now 4644
Дрогиран посегна на лекарка и полицай в Пловдив, прякорът му е “Животното“

За поредно посегателство над лекар от Спешна помощ, този път в Пловдив, съобщава полицията.

Дрогиран мъж, стар познайник на полицията, е посегнал на медицинско лице и полицейски служител. Това се е случило вчера, а сигналът е постъпил в Пето РУ в около 17.15 на телефон 112.

Според информацията на земята в междублоковото пространство между блок 196 и детска градина «Едгар Бороу» в Тракия седял мъж във видимо неадекватно състояние, който заплашвал минувачите.

Пристигналият автопатрул е установил самоличността на мъжа - 39 годишен стар познайник на полицията, с множество криминални прояви. На място е пристиганал и екип на Спешна медицинска помощ. При опит да му бъде извършен преглед мъжът започнал да се държи агресивно и нанесъл удар с юмрук в лицето на докторката от екипа.

Известен е в уличните среди с прякора «Животното» и е бил незабаво задържан и отведен в ареста. В сградата на районното управление, въпреки поставените белезници, задържаният нанесъл удар с ръцете си в областта на челюстта на съпровождащия го полицейски служител. По случая е образувано досъдебно производство. Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина